• Device NEW
  • NEW WOMAN 2
  • home slide0
  • home slide1
  • home slide2
  • home slide3
  • home slide4
  • homeslide 10

Технология и технологични глави

Магнитна Инфузия

NEW 2 Captura de pantalla 2019 07 04 a las 9.45.16

Технологията Магнитна Инфузия на WISHPro представлява революционна концепция за третиране и грижи за кожата.

Как остаряваме? - около двадесет и пет годишна възраст организма на човек започва да произвежда с един процент по-малко колаген годишно. Производството на еластин също значително се забавя, кожата започва да изтънява и през останалите години от живота губи от двадесет до осемдесет процента от своята дебелина и еластичност. Тези процеси най-често водят до появата на фини линии, бръчки, промяна в тена и усещане за раздразненост по кожата.

Посредством Технологията Магнитна Инфузия се създават магнитни импулси, които се преобразуват в нежно електрическо поле. Употребата на тази технология в съчетание със съответната технологична глава и преднамерено избраната терапевтична капсула осигуряват вливане на специално разработени серуми дълбоко в слоевете на кожата.

Чрез този процес се стимулира производството на еластин и колаген и се осигуряват така необходимите хранителни вещества за жизнен тонус и виталност на мускулните влакна.

Процедурите позволяват на клиента да изпита удоволствие от изживяването и в крайна сметка като резултат да получи подмладяване на своята кожа.

6 wishpro head apl

Blue Light - Синя светлина 

Раздразнената и мазна кожа със сигурност може да бъде проблем за всеки човек. Такъв тип кожа се нуждае от специално внимание, точно каквото WISHPro може да осигури чрез технологичната глава Blue Light. Проникването на 420 nm синя светлина в слоеветена кожата оказва успокояващо въздействие и ефективно противодейства на бактерията причиняваща Акне. Мазната кожа е състояние, на което може да се въздейства и ние разполагаме с технологията за да го направим. Още след първата процедура с технологичната глава Blue Light на WISHPro  в съчетание със специализираните терапевтични капсули се постига изглаждане повърхността на кожата и облекчаване симптомите на акне.

6 wishpro head magneticpulse Magnetic Pulse - Магнитен импулс

Технологичната глава Магнитен импулс на WISHPro нежно стимулира кожата чрез успокояващи механични импулси. Въздейства се чрез повишаване циркулацията на кръвта и в същото време се осъществява енергичен пилинг на кожата. В резултат, мъртвите кожни клетки се отстраняват много по-лесно и бързо. С напълно безболезнената и релаксираща процедурата, извършвана с технологичната глава Магнитен импулс  всъщност се постига пренасочване на хемоглобина в кръвта в посока към повърхността на кожата. Процедурите с тази технологична глава осигуряват подхранване и заздравяване на кожата, като същевремено се постига тен максимално близък до естествения. Извършва се нежен масаж, облекчаване на стреса и се постига цялостно релаксиращо въздействие, което прави кожата на лицето мека и копринена. Процедурите с технологичната глава Магнитен импулс са високо ценени и предпочитани.

Microcurrent - Микроток

5 wishpro head antiaging За пълноценно функциониране на нашето тяло е необходима енергия. Основният енергоносител в клетките ни е аденозин трифосфат (АТФ). Той е от особено значение за организма ни поради това, че е свързан с активността на мускулните влакна. Когато се забави неговото производството в организма се наблюдава отслабване на мускулната ефективност.Технологичната глава Микроток на WISHPro е проектирана именно за това - да провокира прозводството на АТФ. За тези които желаят да възвърнат младежкия вид и излъчване на своята кожа, можем смело да заявим - знем как! Това се случва след процедура с нашата технологична глава Микроток в комбинация със специализираните ни терапевтични капсули. В резултат на кожата се осигуряват основните хранителни вещества и по същество се извършва пренастройка работата на мускулните влакна. Почти мигновено ще почувствате как мускулите на лицето Ви отново стават стегнати и тонизирани. Кожата Ви възвръща естествения си тен и става осезаемо по-гладка. Технологичната глава Микроток на WISHPro веъздейства като спомага за премахването на фините линии и бръчки. Младежкия външен вид вече не е химера, нито е някакво чудо. С WISHPro можете да постигнете невероятен тен на кожата, който да заличи следите от изминалите години!

5 wishpro head rejuvenation Red Light - Червена светлина

Всички искаме да се чувстваме и изглеждаме по-млади! Като използваме технологичната глава Red Light на WISHPro (работеща в червения спектър на светлината) ние директно въздействаме върху процеса на стареене. Чрез активиране на фибробластите в кожата, технологичната глава Red Light въздейства като стимулира производството на еластин и колаген от организма, а чрез въздействие върху имунната система спомага за освобождаване на цитокини, като така се стимулират и ускоряват естествените процеси по самовъзстановяване на кожата.

По отношение на полаганите грижи за вашата кожа всичко това означава че:
- тя ще бъде умерено изсветлена и ще започне да изглежда по-близо до естествения си тен;
- ще бъде редуциран размера на порите по нея;
- кръвообръщението й ще се подобри и засили;
- ще започнете да я усещате осезаемо по-еластична;
- ще бъдат заличени съществуващите и значително ще се намали появата на нови фини линии и бръчки.

Чрез процедура с технологичната глава Red Light на WISHPro в комбинация със специализираните терапевтични капсули ние Ви помагаме да почувствате кожата си все по-здрава, по-жизнена, подмладена, ревитализирана и енергизирана.

CosmeticsPro NEW LOGO 4

 

 

"Козметикс Про" ООД

гр.София, жк.Стрелбище,
ул.Йордан Йовков 7, блок 8, магазин 1

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

0897 599613 - офис

ЕСТЕТИЧНАТА РЕВОЛЮЦИЯ Е ТУК!