Технология

NEW 2 Captura de pantalla 2019 07 04 a las 9.45.16

 Магнитна Инфузия

Технологията Магнитна Инфузия на WISHPro представлява революционна концепция за третиране и грижи за кожата.

Как остаряваме? - около двадесет и пет годишна възраст организма на човек започва да произвежда с един процент по-малко колаген годишно. Производството на еластин също значително се забавя, кожата започва да изтънява и през останалите години от живота губи от двадесет до осемдесет процента от своята дебелина и еластичност. Тези процеси най-често водят до появата на фини линии, бръчки, промяна в тена и усещане за раздразненост по кожата.

Посредством Технологията Магнитна Инфузия се създават магнитни импулси, които се преобразуват в нежно електрическо поле. Употребата на тази технология в съчетание със съответната технологична глава и преднамерено избраната терапевтична капсула осигуряват вливане на специално разработени серуми дълбоко в слоевете на кожата.

Чрез този процес се стимулира производството на еластин и колаген и се осигуряват така необходимите хранителни вещества за жизнен тонус и виталност на мускулните влакна.

Процедурите позволяват на клиента да изпита удоволствие от изживяването и в крайна сметка като резултат да получи подмладяване на своята кожа.

 

5 wishpro head rejuvenation 6 wishpro head apl 6 wishpro head magneticpulse 5 wishpro head antiaging

CosmeticsPro NEW LOGO 4

 

 

"Козметикс Про" ООД

гр.София, жк.Стрелбище,
ул.Йордан Йовков 7, блок 8, магазин 1

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

0897 599613 - офис

ЕСТЕТИЧНАТА РЕВОЛЮЦИЯ Е ТУК!